Boraink

Rozé gyöngyözőbor
Rozé gyöngyözőbor

Baluburger szőlő gyümölcséből készült ez a bor,ami a szőlő izének  és illatának a szénsav által felfokozott izgalmas játéka.

Irsai gyöngyözőbor
Irsai gyöngyözőbor

Gyümölcsös, illatos szőlőből készült gyöngyözőbor. Az Irsai Olivér  illatáradata egy kellemesen gyümölcsös ízvilágú borban.A buborékok igazán üdévé és izgalmassá teszik.

Cabernet Sauvignon

ETYEK-BUDAI CABERNET SAUVIGNON 2016

Az Etyek-Budai Borvidék legnyugatibb csücskén, a bicskei Máléhegy napsütéses lejtőin, szüretelt szőlőből készült ez a bíborszínű bor, amely remekül egyesíti magában a fajta elegáns savait, behízelgő gyümölcsösségét, a borvidékre jellemző frissességgel. Baráti összejövetelek, kerti sütögetések bora.

Chardonnay

ETYEK-BUDAI CHARDONNAY 2017

Fajta és borvidék termékeny találkozása: Chardonnay és Etyek-Buda. A klasszikus aromák és a borvidék remek savai egyesülnek ebben az almás, birses, gyümölcsös illatú, krémes textúrájú, de fürge savú borban, amely az Etyek-Budai Borvidék legnyugatibb csücskében, a bicskei Máléhegy dél-nyugati lejtőin szüretelt szőlőből készült. Testesebb fehér húsok remek kísérője, de önmagában is jól fogyasztható 10-12°C-ra hűtve.

Juhfark

ETYEK-BUDAI JUHFARK 2017

Az Etyek-Budai Borvidék legnyugatibb csücskén, a bicskei Máléhegy napsütéses lejtőin, szüretelt szőlőből készült ez az üde, visszafogott virágos illatú bor, amely a Somlón őshonos fajta új arcát mutatja meg. Remek kísérője a magyaros konyha káposztás, paprikás, tejfölös ételeinek. 9-10°C fokra hűtve fogyasszuk.

Rozé

PORTUGIESER, CABERNET FRANC, BLAUBURGER, CABERNET SAUVIGNON, PINOT NOIR 2017

Magyarország dunántúli termőterületén szüretelt szőlőből készült ez a friss erdei szamóca és málna illatát idéző és a fajta elegáns savait felmutató bor. Salátákhoz, könnyű húsokhoz, halakhoz éppúgy ajánljuk, mint a vacsora utáni beszélgetésekhez. Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 8-10°C.

Sauvignon Blanc

ETYEK-BUDAI SAUVIGNON BLANC 2017

Az Etyek-Budai Borvidék legnyugatibb csücskén, a bicskei Máléhegy dél-nyugati lejtőin szüretelt szőlőből készült ez a könnyed, de karakteres, bodzavirágot, száradó szénát idéző illatú, friss savú bor. Ideális aperitif, de friss saláták kísérőjeként és önmagában is megállja a helyét. Meleg nyáris esték itala. 9-11°C-ra hűtve fogyasszuk.

Irsai Olivér

ETYEK-BUDAI IRSAI OLIVÉR 2017

Az Etyek-Budai Borvidék legnyugatibb csücskén, a bicskei Máléhegy dél-nyugati lejtőin szüretelt szőlőből készült ez a mézes muskotályos illatú, üde, játékos savú, fajtája minden erényét megmutató bor. Baráti beszélgetésekhez, étkezéskor könnyű salátákhoz, gyümölcsös mártásokkal tálalt szárnyasokhoz ajánljuk. 9-11°C-ra hűtve fogyasszuk.

Mazsolás - fehér
Mazsolás - fehér

FEHÉRBOR ALAPÚ ÍZESÍTETT ITAL

Az Etyek-Budai Borvidék Galagonyás dűlőjében termett friss Irsai Olivér szőlő borához Türkis Szultán mazsolát adunk, aminek az eredménye egy illatos, zamatos, nagytestű fehérbor, rendkívül édes cukrok jellemzik.

Mazsolás - vörös
Mazsolás - vörös

FEHÉRBOR ALAPÚ ÍZESÍTETT ITAL

Az Etyek-Budai Borvidék Galagonyás dűlőjében termett friss piros szőlő borához Türkis Szultán mazsolát adunk, aminek az eredménye egy illatos, zamatos, nagytestű vörösbor, rendkívül édes cukrok jellemzik.